220325 Betsie 2

Wij zijn Bureau Pees

Bureau Pees produceert sociaal-artistiek theater waarbij professionals en ongetrainde, lokale spelers intensief samenwerken rond actuele vraagstukken. Zo leveren wij een concrete bijdrage aan de bewustwording van die thematiek en het maatschappelijk debat hierover.

Wij geloven dat toegepaste kunst een thema invoelbaar maakt en een belangrijke, betekenisvolle aanvulling geeft op andere bronnen en middelen. Wij zoeken vooral naar de social profit van ons artistieke werk en we willen hiermee bijdragen aan een waardevolle samenleving.

Bestuur Bureau Pees

Het bestuur van Stichting Bureau Pees bestaat uit Peter Pim Windhorst, Judith Kuijpers en Maarten Tas. Zij doen hun werk voor de stichting onbetaald.

De artistieke en zakelijke leiding is in handen van Peter Dictus. Regelmatige medewerkers van Bureau Pees zijn verder Stephanie Bastiaansen (communicatie), Gijs Martens (grafisch ontwerp), Jos van Aert (productieleiding) en Van de Klundert Advies (financiële administratie).

Bureau Pees wordt in 2021-2024 meerjarig ondersteund door de Provincie Noord-Brabant en kent ook een structurele samenwerking met de Gemeente Breda. Bureau Pees is een jonge organisatie die binnen de mogelijkheden voldoet aan de codes van Cultural Governance.

Bureau Pees is aangesloten bij de Kunst van Brabant en bij Makers van Breda, een groep onafhankelijke en eigenzinnige producenten van theater, dans en muziek, met een sterke verbondenheid met de stad en de samenleving; én liefst met een gezamenlijke huisvesting in het nog steeds te ontwikkelen cultuurcluster Klavers-Jansen in Breda.

220325 Betsie 2

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of tips? Of wil je de nieuwsbrief ontvangen? Laat het ons weten!

Neem contact op